پروژه کارآفرینی تولید و مونتاژ کامپیوتر

دسته بندي : کارآفرینی » برق و الکترونیک
پروژه کارآفريني توليد و مونتاژ کامپيوتر در 38 صفحه ورد قابل ويرايش


1 مقدمه :

كامپيوتر در بدو امر بخاطر انجام عمليات محاسباتي اختراع شد و مخترعان آن فكر نمي‌كردند كه روزي كاربردهاي اداري آن بسيار بيشتر از كاربردهاي محاسباتي و علمي بشود. اما امروزه با توجه به گسترش شبكه‌هاي محلي و شبكه جهاني اينترنت، در تمام كشورهاي پيشرفته دنيا، كامپيوتر جزو غير قابل حذف ميز هر كارمندي شده است.

مزاياي استفاده از سيستم‌هاي كامپيوتري و شبكه‌هاي محلي امري است كه براي تمام مديران موفق ثابت شده است و در اكثر كشورهاي پيشرفته دنيا يك چيز عادي محسوب مي‌شود. اين مسئله راه خود را به كشورهاي در حال توسعه و توسعه نيافته نيز باز كرده است و هر كجا مديري به دنبال پيشرفت سازمانش است يكي از اولين مواردي كه احساس نياز مي‌كند استفاده از تكنولوژي كامپيوتر و اتوماسيون كردن نظام اداري، مالي و سازماني زير نظرش مي‌باشد. در سال‌هاي اخير با گسترش روز‌افزون شبكه اينترنت و كاربرد آن در سطح جهان، استفاده از آن نيز مورد توجه بسياري از مديران قرار گرفته است. شبكه اينترنت به دنبال خود نوع جديد از تكنولوژي ارائه مي‌كند كه مي‌تواند حتي فرهنگ يك سازمان را تغيير بدهد. يكي از تغييرات اساسي اين فرهنگ را مي‌توان فرهنگ «مديريت نزديك از راه ‌دور» نام برد. در اين نوع مديريت هر چند ممكن است فاصله فيزيكي مدير از زير دستانشان صد‌‌ها و يا هزارها برابر شده باشد، ولي فاصله معنوي و تاثيرگذاري بسيار نزديك شده است(در واقع به نزديك صفحه كامپيوتر شخص).





1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد و مونتاژ کامپيوتر





محل اجزا :



1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

گرايش روز افزون به استفاده از رايانه ها در دنياي جديد ، استفاده از آنها در تمامي مشاغل و اصناف دليل اصلي انتخاب اين طرح ميباشد .



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات وارداتي که ارز زيادي را از کشور خارج مي کرد ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در توليد کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 10 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

پيشگفتار :

اساسا يک شبکه کامپيوتري شامل دو يا بيش از دو کامپيوتر وابزارهاي جانبي مثل چاپگرها، اسکنرها ومانند اينها هستند که بطور مستقيم بمنظور استفاده مشترک از سخت افزار ونرم افزار، منابع اطلاعاتي ابزارهاي متصل ايجاده شده است توجه داشته باشيد که به تمامي تجهيزات سخت افزاري ونرم افزاري موجود در شبکه منبع1(Source) گويند.

در اين تشريک مساعي با توجه به نوع پيکربندي کامپيوتر ، هر کامپيوتر کاربر مي تواند در آن واحد منابع خود را اعم از ابزارها وداده ها با کامپيوترهاي ديگر همزمان بهره ببرد.

دلايل استفاده از شبکه را مي توان موارد ذيل عنوان کرد :



1 - استفاده مشترک از منابع :

استفاده مشترک از يک منبع اطلاعاتي يا امکانات جانبي رايانه ، بدون توجه به محل جغرافيايي هريک از منابع را استفاده از منابع مشترک گويند.



2 - کاهش هزينه :

متمرکز نمودن منابع واستفاده مشترک از آنها وپرهيز از پخش آنها در واحدهاي مختلف واستفاده اختصاصي هر کاربر در يک سازمان کاهش هزينه را در پي خواهد داشت .



3 - قابليت اطمينان :

اين ويژگي در شبکه ها بوجود سرويس دهنده هاي پشتيبان در شبکه اشاره مي کند ، يعني به اين معنا که مي توان از منابع گوناگون اطلاعاتي وسيستم ها در شبکه نسخه هاي دوم وپشتيبان تهيه کرد ودر صورت عدم دسترسي به يک از منابع اطلاعاتي در شبکه " بعلت از کارافتادن سيستم " از نسخه هاي پشتيبان استفاده کرد. پشتيبان از سرويس دهنده ها در شبکه کارآيي،، فعاليت وآمادگي دايمي سيستم را افزايش مي دهد.



4 - کاهش زمان :

يکي ديگر از اهداف ايجاد شبکه هاي رايانه اي ، ايجاد ارتباط قوي بين کاربران از راه دور است ؛ يعني بدون محدوديت جغرافيايي تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. به اين ترتيب زمان تبادل اطلاعات و استفاده از منابع خود بخود کاهش مي يابد.

5 - قابليت توسعه :

يک شبکه محلي مي تواند بدون تغيير در ساختار سيستم توسعه يابد وتبديل به يک شبکه بزرگتر شود. در اينجا هزينه توسعه سيستم هزينه امکانات وتجهيزات مورد نياز براي گسترش شبکه مد نظر است.

6 - ارتباطات:

کاربران مي توانند از طريق نوآوريهاي موجود مانند پست الکترونيکي ويا ديگر سيستم هاي اطلاع رساني پيغام هايشان را مبادله کنند ؛ حتي امکان انتقال فايل نيز وجود دارد".

در طراحي شبکه مواردي که قبل از راه اندازي شبکه بايد مد نظر قرار دهيد شامل موارد ذيل هستند:

1 - اندازه سازمان

2 - سطح امنيت

3 - نوع فعاليت

4 - سطح مديريت

5 - مقدار ترافيک

6 – بودجه

مفهوم گره " Node" وايستگاههاي کاري " Work Stations "]1] :

هرگاه شما کامپيوتري را به شبکه اضافه مي کنيد ، اين کامپيوتر به يک ايستگاه کاري يا گره تبديل مي شود.

يک ايستگاه کاري ؛ کامپيوتري است که به شبکه الصاق شده است و در واقع اصطلاح ايستگاه کاري روش ديگري است براي اينکه بگوييم يک کامپيوتر متصل به شبکه است. يک گره چگونگي وارتباط شبکه يا ايستگاه کاري ويا هر نوع ابزار ديگري است که به شبکه متصل است وبطور ساده تر هر چه را که به شبکه متصل والحاق شده است يک گره گويند".

براي شبکه جايگاه وآدرس يک ايستگاه کاري مترادف با هويت گره اش است.

مدل هاي شبکه[2]:

در يک شبکه ، يک کامپيوتر مي تواند هم سرويس دهنده وهم سرويس گيرنده باشد. يک سرويس دهنده (Server) کامپيوتري است که فايل هاي اشتراکي وهمچنين سيستم عامل شبکه که مديريت عمليات شبکه را بعهده دارد - را نگهداري مي کند.

براي آنکه سرويس گيرنده " Client" بتواند به سرويس دهنده دسترسي پيدا کند ، ابتدا سرويس گيرنده بايد اطلاعات مورد نيازش را از سرويس دهنده تقاضا کند. سپس سرويس دهنده اطلاعات در خواست شده را به سرويس گيرنده ارسال خواهد کرد.

سه مدل از شبکه هايي که مورد استفاده قرار مي گيرند ، عبارتند از :

1 - شبکه نظير به نظير " Peer- to- Peer "

2 - شبکه مبتني بر سرويس دهنده " Server- Based "

3 - شبکه سرويس دهنده / سرويس گيرنده " Client Server"


مدل شبکه نظير به نظير:

در اين شبکه ايستگاه ويژه اي جهت نگهداري فايل هاي اشتراکي وسيستم عامل شبکه وجود ندارد. هر ايستگاه مي تواند به منابع ساير ايستگاه ها در شبکه دسترسي پيدا کند. هر ايستگاه خاص مي تواند هم بعنوان Server وهم بعنوان Client عمل کند. در اين مدل هر کاربر خود مسئوليت مديريت وارتقاء دادن نرم افزارهاي ايستگاه خود را بعهده دارد. از آنجايي که يک ايستگاه مرکزي براي مديريت عمليات شبکه وجود ندارد ، اين مدل براي شبکه اي با کمتر از 10 ايستگاه بکار مي رود .

مدل شبکه مبتني بر سرويس دهنده :

در اين مدل شبکه ، يک کامپيوتر بعنوان سرويس دهنده کليه فايل ها ونرم افزارهاي اشتراکي نظير واژه پرداز ها، کامپايلرها ، بانک هاي اطلاعاتي وسيستم عامل شبکه را در خود نگهداري مي کند. يک کاربر مي تواند به سرويس دهنده دسترسي پيدا کرده وفايل هاي اشتراکي را از روي آن به ايستگاه خود منتقل کند

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از شرکت پردازشگر - خيابان خيام :

در باز ديد از مرکز مونتاژ و فروش پردازشگر قزوين به بررسي وضعيت شرکت از جهات مختلف پرداختيم و کارخانه را از ديدگاههاي مختلف مورد بررسي قرار داديم ، با ماشين آلات و سيستم هاي توليد و نحوه تهيه دستگاهها و قطعات هر نوع از محصولات آشنا شدم و به بررسي آنها پرداختيم ..



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

استفاده از روش هاي تبليغاتي خاص در ارائه خدمات به مشتريان و استفاده از روش هاي فروش ويژه با سود کم و با بازدهي بالا .

دسته بندی: کارآفرینی » برق و الکترونیک

تعداد مشاهده: 1337 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 38

حجم فایل:379 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: